Het bestuur van S.V. Muze bestaat uit een voorzitter, penningmeester, secretaris en assessoren die zich met specifieke onderdelen van het verenigingsleven bezig houden. 

 

Het huidige bestuur bestaat uit: 

 

Vera Verkooijen (Voorzitter/Assessor PR)

Joska Janssens (Secretaris)

Femke Pijnappel (Penningmeester)

 

Hieronder stellen ze zich voor!

Huidig bestuur

Vera Verkooijen

 

Hoi!

Ik ben Vera en ik ben de voorzitter van S.V. Muze, daarnaast doe ik ook de social media en PR. Ik ben creatieveling, theaterliefhebber en kunstaanbidder. Verder weet ik van alles over archeologie en cultuur. Mijn favoriete activiteit van Muze is tot nu toe het toetjesbuffet geweest. Als bestuur hadden we allemaal toetjes gemaakt om samen op te eten bij ABC Libertas en dat was echt heel leuk, en lekker!

 

Joska Janssens

 

Hallo iedereen!

Mijn naam is Joska, ik ben de secretaris van de vereniging. Dat betekent dat ik het hele archief bij houd en waarschijnlijk beantwoord ik jouw mailtjes!

Ik studeer Docent Theater aan ArtEZ, in mijn vrije tijd vind ik het daarnaast leuk om muziek te maken en te fotograferen. Ik heb een hele muur aan polaroids met mensen die voor mij bijzonder zijn! Een van de leukste activiteiten vond ik het Cultureel Speeddaten.

Femke Pijnappel

 

Hey,

Ik ben Femke en ik ben het financiële brein van de vereniging. Op dit moment studeer ik docent dans aan ArtEZ. Naast dansen ben ik een echte boekverslaafde, maar ben ook zeker verslaafd aan Netflix. Ik heb niet echt een favoriete activiteit, omdat ik vooral de gezelligheid altijd super leuk vind.

Oude besturen

Op dit moment zit ons eerste bestuur. Wil jij ook een taak binnen SV Muze, neem contact op met het bestuur!