S.V. Muze is op 4 november 2019 opgericht als culturele studentenvereniging in Arnhem, met als doel het organiseren van laagdrempelige activiteiten om mensen te leren kennen die je normaal misschien niet zou tegenkomen en zo uit je eigen bubbel te breken. 

 

Een aantal voorbeelden van activiteiten zijn Bob Rossen, spelletjesavonden, toetjesbuffet en cultureel speeddaten. Al onze activiteiten zijn erop gericht dat iedereen zo in kan stappen, aanwezigheid is niet verplicht. Het is natuurlijk wel leuk om er zo vaak mogelijk bij te zijn!

Activiteiten

Bob Rossen

Een van de bekendste kunstenaars online is Bob Ross, met zijn landschapstutorials neemt hij je mee in het maken van een schilderij. En dat doen we dan samen. 

 

Naast Bob Rossen, hebben we nog veel andere creatieve activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan poeëzieworkshop, tekenworkshops, dansworkshops en nog veel meer! 

Spelletjesavonden

Bij Muze zijn we groot fan van spelletjes, want spelletjes brengen veel gezelligheid met zich mee. Zo hebben we al verschillende spelletjesavonden gehad met veel verschillende spellen, zoals: 

 

  • Crazy 33: voltooi 33 gekke opdrachten om te winnen
  • Stadsspel: leer de stad Arnhem kennen door middel van een speurtocht
  • Ouderwetse spellen: je zelf in de knoop leggen met twister of prijzen winnen met bingo
  • Online escape room: jazeker ook online zijn er escape rooms, en uit ervaring kunnen we zeggen dat deze erg leuk kunnen zijn
  • Geoguessr: een klassiek dropping maar dan op google maps

Podcastwandeling

Bij Muze zitten veel creatieve leden, zo ook mensen die hun eigen podcasts maken en hierbij gebruik maken van veel poëzie. Een avondwandeling door Sonsbeekpark terwijl we luisteren naar deze podcasts, dat klinkt toch als een droom! 

 

Naast podcastwandelingen, hebben we ook andere buitenactiviteiten, zoals paaseieren zoeken, een buddywandeling en het stadsspel!

Ben je benieuwd naar onze andere activiteiten, kijk dan onder het kopje Agenda!

Voor meer informatie over onze vereniging, kan je terecht onder de subkopjes bij het kopje Vereniging.